Načini plačila

V spletni trgovini test-nosecnosti.si lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:

  • Plačilo po povzetju.
  • Plačilo z Moneto.
  • Plačilo preko sistema PayPal. (V kolikor nimate PayPal računa, lahko preko tega sistema plačate tudi direktno s kreditno kartico.) Več o plačevanju preko PayPal-a lahko preberete tukaj.
  • Plačilo po predračunu (bančno nakazilo).

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju, naročene izdelke plačate pismonoši.

Plačilo z Moneto

Plačilo z Moneto je vedno bolj priljubljen način plačila, saj imamo naše mobilnike praktično vedno v bližini. Pri plačilu z Moneto prejmete na vaš mobitel enkratno geslo za plačevanje z Moneto, geslo vnesete v zahtevano polje in potrdite nakup.

Plačilo preko sistema PayPal

PayPal je priljubljen in svetovno priznan varen način plačevanja preko spleta. Pri izbiri plačila preko sistema Paypal, vas sistem avtomatično preusmeri na PayPalovo stran, kjer se registrirate in plačate naročene izdelke. Če računa za PayPal nimate oz. ga ne želite imeti, pa naročene izdelke enostavno plačate z vašo kreditno ali debetno kartico.

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu vam na vaš e-mail pošljemo predračun z vsemi podatki za uspešno nakazilo. Dokler predračun ni plačan, se paket ne odda na pošto. Za hitrejši postopek nam lahko posredujete potrdilo o plačilu na info@test-nosecnosti.si.

 
Paket 5x testov za ultra zgodnje odkrivanje nosečnosti

Paket 5x testov za ultra zgodnje odkrivanje nosečnosti + 2 testa brezplačno – za samo 12.90 eur!

Poštnina brezplačna!

Naroči

Ob naročilu testov nosečnosti od 24.5.-30.6.2018 gratis prejmete 2 testa! Opusti