V spletni trgovini test-nosecnosti.si lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:

  • Plačilo po povzetju.
  • Plačilo z Moneto.
  • Plačilo preko sistema PayPal. (V kolikor nimate PayPal računa, lahko preko tega sistema plačate tudi direktno s kreditno kartico.) Več o plačevanju preko PayPal-a lahko preberete tukaj.
  • Plačilo po predračunu (bančno nakazilo).

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju, naročene izdelke plačate pismonoši.

Plačilo z Moneto

Plačilo z Moneto je vedno bolj priljubljen način plačila, saj imamo naše mobilnike praktično vedno v bližini.

Pri plačilu z Moneto prejmete na vaš mobitel enkratno geslo za plačevanje z Moneto, geslo vnesete v zahtevano polje in potrdite nakup.

Plačilo preko sistema PayPal

PayPal je priljubljen in svetovno priznan varen način plačevanja preko spleta.

Pri izbiri plačila preko sistema Paypal, vas sistem avtomatično preusmeri na PayPalovo stran, kjer se registrirate in plačate naročene izdelke. Če računa za PayPal nimate oz. ga ne želite imeti, pa naročene izdelke enostavno plačate z vašo kreditno ali debetno kartico.

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu vam na vaš e-mail pošljemo predračun z vsemi podatki za uspešno nakazilo. Dokler predračun ni plačan, se paket ne odda na pošto. Za hitrejši postopek nam lahko posredujete potrdilo o plačilu na [email protected]

Plačilo s kreditno ali debetno kartico

Pri izbiri plačila s kreditno ali debetno kartico boste preusmerjeni na novo stran za varno plačevanje.

Po uspešnem plačilu se bo na zaslonu izpisalo: Transakcija je bila uspešno izvedena. V primeru neuspešnega plačila se vam izpiše: Transakcija ni uspela. Transakcija je lahko neuspešna v kolikor je stanje na kartici prenizko, je potekla veljavnost kartice ali ste se zatipkali pri vnosu podatkov. Še enkrat lahko poskusite vnesti podatke s kartice ali pa uporabite drugo kartico. Za ostale informacije smo vam na voljo preko e-maila [email protected] ali na št. 040 423 940.