Akcija!

Paket 25 ovulacijskih testov One Step® in 2 testov za ugotavljanje nosečnosti One Step®

26.00 17.29

Uspešna oploditev je najverjetnejša v 24-urnem obdobju po povišanju LH (luteinizirajočega hormona). Test One step® za ugotavljanje ovulacije zazna povišanje LH . V kolikor želite zanositi, je to najbolj primeren čas za spolne odnose.

  • Ti testi so enaki testom, ki se dobijo v lekarnah.
  • Dostava je brezplačna.
Naročite 2 paketa paketa in prejmite 5% popust. Naročite 3 pakete in prejmite 15% popust.
Kategorija:

Opis

Kako natančen je ta test?

Ta test je, sodeč po laboratorijskih testiranjih, več kot 99% natančen. Ti testi so enaki testom, ki se dobijo v lekarnah.

Kako deluje domači test One step® za ugotavljanje ovulacije?

Ko je ženska tik pred ovulacijo, njeno telo sprošča velike količine LH (luteinizirajočega hormona). LH je sicer vedno prisoten v urinu, vendar se sredi ciklusa raven poviša, kar povzroči sproščanje jajčeca iz jajčnika. Ta proces se imenuje ovulacija. Če količina LH povišana, se bo verjetno pojavila ovulacija v naslednjih 24 do 48 urah. Ti ovulacijski testi zaznajo naraščanje LH z merjenjem količine LH v urinu.

Kdaj je najbolj primeren čas za spolni odnos, ko zaznam pozitiven rezultat?

Ovulacija navadno sledi v 24-48 urah po začetku naraščanja LH. V kolikor želite zanositi, je to najbolj primeren čas za spolne odnose.

Kaj se zgodi, če po uporabi 5 testov še vedno ne zaznam povišanja LH?

Večina žensk z rednimi cikli bo v 5 dneh ali prej zaznala povišanje LH. V primeru nerednih ciklov, se boste morda mogle testirati dalj časa.

Nedavno sem prenehala z jemanjem kontracepcijskih tablet, ali bo to vplivalo na moj rezultat?

Ker tablete motijo naravno ravnovesje hormonov, lahko traja nekaj mesecev, da se vaše menstruacije vrnejo v normalno stanje. Predlagamo, da pred pričetkom uporabe tega ovulacijskega testa počakate, da mineta dve menstruaciji. Nosečnost in dojenje vplivata na rezultate tega testa.

Ali lahko na rezultate tega testa vplivajo alkohol ali druga zdravila?

Ne, vendar se morate posvetovati z zdravnikom, če ste sredi poteka hormonskega zdravljenja.

Ali lahko uporabim test ovulacije kot kontracepcijo?

Ne, test ni namenjen preprečevanju nosečnosti, saj lahko sperma preživi 72 ur in lahko še vedno zanosite, če imate spolni odnos, preden zaznate povišanje LH.

Rezultat za povišanje LH je bil pozitiven, v tem obdobju sem imela spolne odnose, vendar vseeno nisem zanosila.

Obstaja veliko dejavnikov, ki lahko vplivajo na vašo plodnost. Potek oploditve lahko traja tudi več mesecev. Morda boste morali uporabljati teste nekaj mesecev pred nosečnostjo. Če po 6 mesecih poizkušanja še vedno ne boste zanosili, se obrnite na svojega zdravnika za nasvet in več informacij o zanositvi.

Koliko testov dobim v paketu?

V paketu dobite 25 testov za ugotavljanje ovulacije in 2 testa za ugotavljanje nosečnosti. Dostava je brezplačna.