Lastnosti izdelka
• Preprost, zanesljiv in enostaven za uporabo
• CE odobren
• 99,9% natančen

Kaj dejansko dobim?

Prejeli boste 3 ultra zgodnje 10 mlU/ml testnih trakove za ugotavljanje nosečnosti z oznako CE. Testi imajo na foliji poenostavljena navodila – če pa želite si lahko podrobna navodila ogledate in natisnete tukaj 🙂
Vsi naši testi imajo natisnjeno občutljivost, LOT številko, datum veljavnosti in podatke proizvajalca v skladu s pravom EU.

Kako deluje domači test za ugotavljanje nosečnosti?
Domači test za ugotavljanje nosečnosti meri prisotnost hormona (H.C.G.) v urinu. H.C.G. se začne proizvajati kmalu za tem, ko se embrio pritrdi na maternično sluznico. V prvih dnevih po implantaciji hormon v vašem telesu hitro narašča. Ta test zazna nosečnosti že 4 dni pred prvim dnevom zamude vaše menstruacije. Dlje časa kot ste noseči, višje ravni H.C.G. hormona imate.

Kako natančni so ti testi?
Vsi naši testi so dokazano več kot 99% natančni pri laboratorijskih in potrošniških raziskavah.

Kdaj naj naredim test?
Test nosečnosti lahko opravite že 4 dni pred prvim dnem zamude vaše menstruacije. Test lahko opravite ob kateremkoli času dneva.

Koliko časa je potrebnega, da vidim rezultat?
Rezultate lahko vidite že po 5 minutah.

Kaj naj naredim z mojimi rezultati?
Če so vaši rezultati testov nosečnosti pozitivni, se o vaši nosečnosti in potrebnih nadaljnjih korakih posvetujte s svojim zdravnikom. Če je vaš test negativen in še vedno mislite, da ste noseči, opravite ponoven test nekaj dni kasneje.

Ali je rezultat pozitiven, če vidim 2 črtici, vendar je ena šibkejša od druge?
Da, če se pojavita 2 črtici, ste noseči, ne glede na to, kako blagi sta črtici.

Ali lahko kaj vpliva na rezultate teh testov?
Uživanje alkohola, zdravila proti bolečinam, oralna kontracepcija, antibiotiki in druga podobna ne vplivajo na rezultate teh testov. Zdravila, ki vsebujejo H.C.G. lahko povzročijo lažno pozitiven rezultat.